Personale

 

Klubleder: Erik Schmidt 

Erik står for den daglige drift i Hinnerup fritidscenter. Dette indebærer bla. personalet, børnene, økonomien, den daglige drift og samarbejdspartner , såsom Haldum - Hinnerup skolen, SSP. PPR, netværksmøder, samt mange andre kommunale pligter. Til dagligt arbejder Erik med mange pædagogiske opgaver i huset. En af kompetancerne er, bla. inden for træværkstedet og den gode samtale med børnene. Derudover er Erik praktikvejleder for pædagogstuderende. 

 Pædagog: Birgit 

Til dagligt arbejder Birgit i Hinnerup fritidsklub. Birgit er tillidsrepræsentant for både Hammel og Hinnerup fritidsklub og ungdomsklubben. Birgit har en masse erfaring indenfor det kreative fag og vægter højt at skabe og finde på nye kreative processer i samarbejde med børnene. I det kreative rum bliver der lagt fokus på en tryg og rar atmosfære hvor nytænkning og fantasierne ingen grænser har.   

Pædagog: Kirsten 

Til dagligt arbejder Kirsten i Hinnerup fritidsklub og Hinnerup ungdomsklub. Kirsten har mange års erfaring med at synge og spille teater, som giver børnene mulighed for at udvikle og udtrykke deres personlighed. Derudover har Kirsten tilegnet sig færdigheder på sy området. Dette åbner op for muligheden for at skabe og lære nye ting i dette kreative fag.

 

 

 

 

Pædagog: Henrik 

Til dagligt arbejder Henrik i Hinnerup fritidsklub og Hinnerup ungdomsklub. Henrik har kompetencer indenfor bevægelse og sætter tit bevægelsesaktiviteter i gang i klubben for at skabe fælleskaber og læring i de sociale spilleregler.  Derudover har Henrik styrke inden for it, som vi mener er vigtigt i klubben, da mange børn har en interesse for spilleverdenen.

 

Pædagog Studerende: Kathrine 

Til dagligt arbejder Kathrine i Hinnerup fritidsklub og Hinnerup ungdomsklub. Kathrine er vores praktikant som er i 3 års praktik, som betyder, at hun er færdig som pædagog til januar 2021. Kathrine har kompetencer inden for bevægelse, brætspil, kreative processer og nytænkning i forhold til bla. hjemmeside og infomation til forældre og klubmedlemmer.